İZMİR / KARABAĞLAR - Ahmet Ragıp Üzümcü İlkokulu

Ahmet Ragıp Üzümcü İlkokulu

Adres
KAZIM KARABEKİR MAH. YILDIZ CAD. AHMET RAGIP ÜZÜMCÜ İLKOKULU BLOK NO 1/3 İÇ KAPI NO Z1 KARABAĞLAR / İZMİR
Vizyon
Küreselleşen dünyada öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak bir eğitim öğretim anlayışıyla örnek lider bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Gelişime açık kadromuz ve sahip olduğumuz donanımla öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, kendini gerçekleştirebilen, sosyal hayata ve yüksek öğrenime hazır gençler yetiştirmek.
Başarılar
2019-2020 yılı Kaymakamlık kupasında FUTBOL TAKIMIMIZ 2 kez şampiyon oldu.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimizi kutlarız. Zeka oyunlarında il birincisi olmuştur.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimizi kutlarız.
SABAHÇI BAŞLAMA :08.00 BİTİŞ: 12.50 ÖĞLENCİ BAŞLAMA :13.10 BİTİŞ: 18.00
Ulaşım
579,18,20,524,23,87,879 NO´LU OTOBÜSLER,BUCA,BORNOVA VE GAZİEMİR DOLMUŞLARI OKULUN ÖNÜNDEN GEÇER.
KAZIM KARABEKİR MAH. YILDIZ CAD. NO:1 YEŞİLYURT /KARABAĞLAR/ İZMİR
BÜYÜKŞEHİR İL MERKEZİNDE
Sportif Etkinlikler
Zeka oyunlarında il birincisi olmuştur.
Belenme Dostu Okulumuz, Doğaya Dokun etwinnig projesi, Beyaz Bayrak projesi
Girişimcilik projesi faaliyetleri
Diğer Hususlar
Okulumuzda etkinlikler futbol,basketbol,voleybol ve cimnastik ,halkoyunları ve satranç gibi kurslar halkeğitimi öğretmenleri tarafından verilmektedir..